Pui Prăjit Cu Slănină
Puiul prăjit cu slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 488 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 6 și costă $1.73 pe portie. Această rețetă de la Allrecipes are 11 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de sare și piper, boia de ardei, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Încercați Pui prăjit cu cartofi și slănină, Pui prăjit cu slănină și mere, și Bacon-Pui Prăjit Cu Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C).
Frecați untul peste întregul pui. Condimentează cu sare, piper și cimbru.
Așezați morcovii în interiorul cavității și legați picioarele împreună.
Așezați pieptul de pui cu fața în sus într-o tigaie.
Așezați fâșii de slănină peste partea superioară a puiului și fixați-le cu scobitori.
Se presară cu boia de ardei.
Turnați bulionul de vită în tigaia de prăjire - nu turnați peste slănină.
Prăjiți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit, reduceți focul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți cu o parte din bulion. Continuați să prăjiți timp de 1 oră și 15 minute sau până când temperatura internă este de 180 grade F (82 grade C) atunci când este luată în cea mai groasă parte a coapsei. Ungeți la fiecare 15 minute cu bulionul.
Scoateți slănina și aruncați scobitorii. Prăjiți puiul încă 15 minute pentru a rumeni pielea.
Transferați pe un platou de servire și îndepărtați cravatele. Puteți mânca slănină, dar cel mai bine este să aruncați morcovii.