Pui prăjit cu Pancetta și măsline
Friptura de pui cu Pancettan și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 964 calorii, 74G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,49 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pancetta, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui prăjit cu Pancettan și măsline, Pui fript cu bile de umplutură de pancetta și ricotta, și Pui prăjit cu roșii și măsline.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Aruncați puiul cu ulei, cimbru, rozmarin, sare de mare, fulgi de ardei roșu și 1 linguriță de piper, frecând amestecul în pui.
Aranjați puiul, cu pielea în sus, în 1 strat într-o tigaie de 17 x 11 inci cu 4 fețe. Împrăștiați usturoiul și pancetta deasupra și prăjiți până când puiul începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Stropiți vinul peste pui și prăjiți încă 8 minute. Împrăștiați măslinele peste pui și prăjiți până când pielea devine maro aurie și puiul este gătit, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Lăsați să stea 10 minute.
Pentru a tăia un pui în 12 bucăți, îndepărtați aripile și tăiați fiecare jumătate de sân în 3 bucăți, apoi separați copanele și coapsele. Coloana vertebrală poate fi folosită pentru a face stoc de pui.