Pui prăjit cu nucșoară și portocală

Puiul prăjit cu nucșoară și portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,27 USD pe porție. O porție conține 410 calorii, 30g de proteine, și 31g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, sare, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Piept de pui prăjit cu Prosciutto, lămâie și nucșoară, Muffins portocaliu-nucșoară, și Brioșe Cu Ulei De Măsline Cu Nucșoară Portocalie.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. 2
Îndepărtați excesul de grăsime din cavitatea puiului.3
Combinați coaja de portocală, jumătate din nucșoară, unt, ulei de măsline și jumătate din sare.4
Combinați sucurile de citrice și dați deoparte.5 cu degetele, slăbiți ușor pielea din zona sânilor și coapsei/picioarelor. Puneți amestecul de unt sub pielea slăbită, bătând pielea la loc pentru a răspândi untul. Condimentează cu jumătate din nucșoara rămasă și sare.6
Așezați un suport de prăjire uns în tigaie.
Așezați puiul (legat dacă doriți) cu pieptul în jos. Prăjiți 40 de minute. Întoarceți cu grijă pieptul de pui în sus și ungeți cu sucuri de gătit.7
Se toarnă suc de citrice deasupra puiului și se condimentează cu restul de sare și nucșoară și piper.8 prăjiți fără a unge încă 40 de minute sau până când temperatura internă în zona piciorului/coapsei ajunge la 180 buc.F.9
Scoateți pe placa de tăiat și lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.