Puiul prăjit cu lămâie, usturoi și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,41 USD pe porție. O porție conține 1013 calorii, 79G de proteine, și 71G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți variante de pui prăjite, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cu Usturoi Prăjit, Sos De Lămâie Și Cimbru, Pui Ușor Prăjit Cu Lămâie, Cimbru Și Usturoi, și Sparanghel prăjit cu usturoi, lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Clătiți puiul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mic, faceți un unt compus combinând untul înmuiat, cimbru tocat, căței de usturoi, coajă de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Nonpareils Argintii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Condimentează cavitatea puiului generos cu sare și piper. Umpleți cavitatea cu sferturile de lămâie, o mână de frunze proaspete de cimbru și ceapa tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Așezați morcovul, țelina și ceapa în fundul unei tigaie și așezați puiul deasupra legumelor. Traversați picioarele și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Ridicați ușor pielea departe de pui și întindeți 2 linguri de amestec de unt înmuiat sub piele, distribuind-o uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
6
Întindeți untul rămas pe întreaga suprafață a puiului și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Puneți puiul la cuptor și prăjiți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 de grade F și prăjiți puiul până când un termometru de carne introdus în partea cea mai groasă a coapsei interioare, fără a atinge osul înregistrează 160 până la 165 de grade F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați puiul și legumele pe o tăietură pentru a vă odihni aproximativ 15 minute. Cort puiul cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Placă De Tăiere
9
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare a sticlei. Îndepărtați grăsimea de pe partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați bulionul de pui în tigaia de prăjire și puneți-l la foc mare. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Întoarceți sucurile de tigaie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Împingeți făina în amestecul de bulion și aduceți la fierbere până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
12
Serviți alături de puiul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
1
Pui glazurat cu miere: condimentează untul cu 1/2 linguriță scorțișoară, 1/4 linguriță nucșoară și 2 linguri miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Pui de soia-ghimbir: condimentează untul cu 1 lingură de usturoi tocat, 2 lingurițe de ghimbir proaspăt și 2 lingurițe de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri