Pui prăjit cu ciuperci și rozmarin
Puiul prăjit cu ciuperci și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 503 calorii, 41G de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 2,8 USD pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, sare și piper kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Pui de rozmarin prăjit cu ciuperci, Pui prăjit cu ciuperci și rozmarin, și Foaie Tigaie Rozmarin Pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează puiul pe ambele părți cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Așezați o tigaie din fontă sau obișnuită rezistentă la cuptor pe aragaz la foc mediu.
Stropiți tigaia cu uleiul și așezați puiul în grăsimea fierbinte, cu pielea în jos. Gatiti aproximativ 5 minute pana cand pielea incepe sa se fixeze si sa fie crocanta. Aruncați ciupercile, șalotele și rozmarinul. Lipiți totul în cuptorul încins și prăjiți timp de 15 minute până când puiul este gătit, iar ciupercile și șalotele sunt moi și prăjite.
Ultimul lucru de făcut este un sos rapid folosind aromele rămase în partea de jos a tigaiei. Scoateți toate lucrurile din tigaie și aranjați pe o farfurie pentru a vă încălzi în timp ce pregătiți sosul de tigaie.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de pui topită și se întoarce tigaia în plită. Se amestecă apa și sucul de lămâie și se gătește la foc mediu, răzuind aromele cu o lingură de lemn. Gatiti lichidul pana la un sirop, aproximativ 5 minute.
Stropiți sosul de tigaie peste vas, condimentați cu sare și piper.