Pui prăjit cu citrice și ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu citrice și ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 97G de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1358 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.34 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pui, ghimbir, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui De Citrice-Ghimbir, Crock Pot Citrice Ghimbir Pui, și Pui Prăjit La Cuptor Cu Arahide Cu Sos De Citrice-Ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Radeți fin coaja de 1 lămâie și 1 portocală. Pătrundeți lămâia și portocala zestate. Puneți puiul pe un raft într-o tigaie. Într-un castron mic, combinați zestele de citrice cu 1 lingură de ghimbir. Condimentează generos cavitatea puiului cu sare și piper și tot amestecul de coajă. Umpleți cât mai multe sferturi de lămâie și portocale în interiorul puiului.
Sucați restul de 2 lămâi și 1 portocală. Într-un castron mic, amestecați sucul de citrice cu restul de 2 linguri de ghimbir, uleiul de măsline și mierea.
Periați puiul cu amestecul de suc și prăjiți-l, ungând cu sucul la fiecare 20 de minute, timp de 1 1/4 ore sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Dacă pielea se rumeneste prea repede, acoperiți puiul cu folie.
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea.
Scoateți pielea de pui și aruncați-o, sculptați carnea și transferați-o în farfurii.
Se servește cu sucurile de tigaie.