Pui prăjit cu anghinare și paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu anghinare și Pastan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sferturi de inimă de anghinare marinată, cățel de usturoi, cavatappi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți anghinarea într-o strecurătoare peste un bol, rezervând marinada.
Presărați puiul cu sare și piper; se acoperă cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; saut 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 1 minut. Se amestecă marinada de anghinare rezervată și vinul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și amestecați anghinare, paste, măsline și roșii. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.