Pui prăjiți cu Pesto
Pui prăjiți cu Pesto este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 280 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Cu Pesto De Arpagic, Pui prăjiți cu pipă roșie și galbenă, și Pui prăjiți cu lămâie conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Într-o tigaie cu jumătate de foaie de 18x13 inci, aruncați cartofii și 1 lingură de ulei până când cartofii sunt bine acoperiți. Aranjați cartofii într-un singur strat în tigaie.
Prăjiți descoperit 25 până la 30 de minute, amestecând după 15 minute, până când cartofii sunt fragezi și aurii.
Între timp, în blender sau robot de bucătărie, așezați toate ingredientele rămase, cu excepția busuiocului suplimentar. Acoperiți; amestecați la viteză medie aproximativ 3 minute, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare. Rezervați 1/3 cană pesto; refrigerați pesto rămas pentru utilizare ulterioară.
Aruncați cartofii prăjiți cu pesto rezervat.
Se ornează cu busuioc suplimentar.