Pui Picant Cu Tigaie

Pui Picant Cu Tigaie
Puiul picant de tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 461 calorii, 41G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți fasole, sare, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tigaie Picantă De Pui Mac, Tigaie picantă de pui și fasole, și Tigaie picantă de pui și Orzo.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați pudra de chili, sarea și piperul; presărați uniform pe ambele părți ale pieptului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui; gatiti 8-10 minute, rotind o data, pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
4
Se amestecă fasolea, porumbul și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
PorumbPorumb
5
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 3 până la 5 minute sau până când legumele sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
6
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista