Pui La Grătar Glazurat Cu Caise
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul la grătar glazurat cu caise ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 368 calorii, 31g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sare de mare, tobe de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui La Grătar Glazurat Cu Caise, Caise glazurate la gratar pulpe de pui BBQ, și Pui la grătar glazurat cu caise cu legume carbonizate.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți o parte până la mediu-mare și lăsați o parte fără căldură. Dacă utilizați un grătar de cărbune, aranjați cărbuni fierbinți pe o parte a grătarului de cărbune, lăsând cealaltă parte goală.
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Așezați puiul, cu părțile cărnoase în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit la foc direct; grătiți 5 minute sau până se rumenesc.
Întoarceți puiul; ungeți cu amestec de caise. Grătiți 5 minute la foc direct sau până se rumenesc. Întoarceți puiul, mutându-l la foc indirect; ungeți cu amestec de caise. Acoperiți și gătiți 15 minute. Întoarceți puiul; ungeți cu amestec de caise. Gatiti 20 de minute sau pana cand ati terminat.
Combinați 2 linguri sos hoisin, 1 lingură miere, 1 lingură ulei de susan închis la culoare, 1 linguriță sambal oelek (sau alt sos fierbinte de chile) și 3 căței de usturoi tocați, amestecând bine până se omogenizează. Pregătiți pui la grătar glazurat cu caise, omițând conserve de caise, oțet, ulei de măsline și usturoi. Ungeți puiul cu amestec de hoisin după fiecare tură.