Pui la cuptor cu umplutură de mere

Puiul la cuptor cu umplutură de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 600 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, măr nemaipomenit, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umplutură De Stafide Cu Mere, Suc de ghindă la cuptor cu umplutură de mere și cârnați, și Cel mai bun pui-mere cârnați umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se toarnă laptele într-un castron puțin adânc. Într-un castron separat, amestecați ouăle și apa.
Așezați firimiturile de pâine într-un vas superficial sau pe o farfurie. Înmuiați jumătățile de piept de pui în lapte, apoi în ou, apoi apăsați în firimiturile de pâine pentru a acoperi.
Așezați pe o farfurie și lăsați-o deoparte.
Pregătiți amestecul de umplutură conform instrucțiunilor pachetului, dar înlocuind sucul de mere cu apa. Când aduceți sucul și untul la fiert, adăugați mărul tăiat cubulețe cu coaja în tigaie. Se amestecă amestecul de umplutură până când lichidul este absorbit.
Transferați umplutura într-un vas de copt și acoperiți cu bucățile de măr rămas.
Așezați pieptul de pui deasupra umpluturii și acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.