Pui la cuptor cu orez

Pui la cuptor cu orez
Rețeta de pui la cuptor cu orez poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Această rețetă are 8 porții. Pentru 1,56 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 439 de calorii , 24 g de proteine și 6 g de grăsimi . Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 164 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită orez, jumătăți de piept de pui, amestec pentru supă de ceapă și lapte. Cu un scor la cupă de 67% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum orez Kerabu (salată de orez) , orez prăjit cu conopidă, orez brun și legume și budincă de orez cu stafide la cuptor .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Tăiați fiecare piept de pui în jumătate pentru a obține un total de 8 bucăți; puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
3
Amestecați supa cremă de ciuperci cu lapte. Păstrați 1 cană din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Combinați amestecul rămas cu orezul, ciupercile nescurse și 1 plic de amestec uscat pentru supă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Puneți amestecul de orez într-o tavă de copt de 23x33 cm. Aranjați bucățile de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
6
Turnați amestecul de supă pus deoparte peste pui și presărați cu celălalt plic de amestec de supă de ceapă. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
1 Conservă De Porumb1 Conservă De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Îndepărtați capacul și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Se lasă să se răcească 10 minute și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista