Pui fript de arțar cu cartofi și cimbru

Pui fript de arțar cu cartofi și cimbru
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul prăjit de arțar cu cartofi și cimbru ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 585 calorii. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână muștar integral, ceapă, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 90%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pulpe de pui prăjite cu arțar și cimbru cu cartofi dulci, Curcan prăjit cu frecare proaspătă de cimbru și glazură de arțar, și Cartofi de cimbru prăjiți cu unt.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați cartofii, ceapa, toți cu excepția a 2 căței de usturoi și jumătate de ulei într-o formă mare de prăjire, cu condimente după gust. Prăjiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Între timp zdrobiți usturoiul rămas și amestecați cu siropul de arțar, muștarul, uleiul rămas și condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
4
Aruncați ardeiul, dovleceii și cimbru cu cartofii, apoi aranjați porțiile de pui deasupra și periați liberal cu amestecul de sirop de arțar. Prăjiți timp de 45 de minute până la 1 oră până când puiul este auriu și lipicios și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Se servește cu rachetă sau fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista