Pui Fript Cu Cinci Condimente
Dacă 27 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cinci condimente friptură de pui ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 81 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, ceapă, sare kosher grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui Fript Cu Cinci Condimente, Pui fript cu cinci condimente, soia și lămâie, și Pui fript frecat cu condimente cu două sosuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, sarea, uleiul de măsline și Chineziipulbere de cinci condimente într-un castron mare.
Adăugațipiese de pui; întoarceți-vă la strat. Acoperiți șise răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Aranjați marginile de ceapă în tigaie de prăjire de 13x9x2 inci.
Aranjați puiul, cu pielea în sus, deasupra cepei.Prăjiți până când puiul este gătit, ungând ocazional cu sucuri de tigaie, aproximativ50 de minute.
Scoateți puiul din cuptor șilasă se odihnească 10 minute. Aranjați puiul șiceapa pe platou și serviți.
*Un amestec de condimente care conține de obicei semințe de fenicul măcinat, boabe de piper Szechuan, scorțișoară, anason stelat și porumbei; Disponibil în secțiunea de condimente din majoritatea supermarketurilor.