Pui De Usturoi-Var

Pui De Usturoi-Var
Puiul de usturoi-Var este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, sos de soia, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Pui de usturoi-var, Pui de usturoi-var, și Pui de usturoi-var sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați puiul; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Se da la frigider cel putin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scurgeți marinada aruncată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Presărați puiul cu piper. Grill, acoperit, la foc mediu timp de 4-7 minute pe fiecare parte sau un termometru de carne citește, 170 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista