Puiul de rozmarin toscan și fasolea albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 397 calorii, 41G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, pansament, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Rozmarin-pui balsamic, fasole toscană și spanac Pota, Pui de rozmarin cu fasole albă, și Pui de rozmarin cu un singur fel de mâncare și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, încălziți pansamentul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in dressing 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
3
Adăugați apă, morcovi, țelină, roșii și rozmarin în tigaie. Capac; se fierbe aproximativ 10 minute sau până când morcovii sunt crocanți-fragezi și sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Tomate
Morcov
Pui întreg
țelină
Suc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă fasolea. Acoperiți; gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand fasolea se incalzeste bine.