Pui De Ierburi-Caise

Puiul de ierburi-caise este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 663 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână o mână generoasă de frunze de pătrunjel cu frunze plate, sare și piper, piept de pui și coapse și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic îmbătrânit, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă Balsamică De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Porc De Caise Cu Crustă De Ierburi, Cotlete de miel cu sos de caise și ierburi, și Curcan glazurat cu caise cu sos de ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie mare cu laturile înalte, încălziți uleiul, 3 rotații ale tigaiei, la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și piper Liberal. Când uleiul se ondulează, adăugați pui și rumeniți-l pe ambele părți, 7 până la 8 minute în total.
Adăugați oțet balsamic și amestecați 30 de secunde, adăugați stoc, caise și cimbru și reduceți focul la mediu-mic până la mic.
Puneți un capac pe tigaie și fierbeți 10 minute. Scoateți capacul, amestecați pătrunjelul, arpagicul, coaja de lămâie și sucul și opriți focul.
Lăsați să stea câteva minute, îndepărtați crenguțele de cimbru și serviți.