Puii de crab Hush cu sos curry de miere-muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 53 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, miere, muștar creol și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crab Tort Hush Pui, Somn prăjit cu pui Hush și sos Tartar, și Hush Puppies.
Instrucțiuni
1
Se amestecă muștarul, mierea și 1 1/4 lingurițe de pudră de curry într-un castron mic pentru scufundarea sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Pudră De Curry
Muștar
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă amestecul de pâine de porumb, sucul de scoici și 1/2 linguriță de pudră de curry într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine De Porumb
Pudră De Curry
Suc De Scoici
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în carne de crab și 3/4 cană de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Ceapă
4
Se toarnă suficient ulei într-o cratiță medie pentru a ajunge la adâncimea de 1 1/2 inci. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei și încălziți uleiul la foc mediu la 320 F până la 330 F. lucrând în loturi, aruncați aluatul în ulei îngrămădind lingurițe. Se prăjesc până devin aurii și fierte, 1 până la 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.