Pui de busuioc peste verdeață

Puiul de busuioc peste verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 503 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață mixtă cu vinetă de usturoi-busuioc, Salată proaspătă de verdeață cu vinaigretă de portocale-busuioc, și Pui Cu Busuioc Prăjit, Cartofi Cu Busuioc, Salată De Prune Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4-in. grosime; așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați 1/2 cană sos de salată; sigilați punga și întoarceți-o la strat. Se da la frigider 30 de minute. Aranjați verdeața de salată și feliile de fenicul pe un platou de servire; stropiți cu pansamentul rămas. Acoperiți și refrigerați.
Scurgeți și aruncați marinada din pui.
Așezați 1 lingură de busuioc pe fiecare bucată de pui; deasupra cu roșii.
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură scurtă; cravată cu sfoară de bucătărie. Într-un castron puțin adânc, bateți oul și apa. Într-un alt castron puțin adânc, combinați firimiturile de pâine și parmezanul. Înmuiați puiul în amestec de ouă, apoi rulați în amestec de firimituri.
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, gătiți puiul în ulei pe toate părțile timp de 15-20 de minute sau până când sucurile se limpezesc. Feliați și aranjați peste verdeață.
Garnisiți cu frunze de fenicul, dacă doriți.