Pui cu ierburi cu orz perlat, slănină și Pilaf de legume rădăcinoase
Puiul cu ierburi cu orz perlat, slănină și Pilaf de legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 724 calorii, 35g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, unt, orz perlat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Supă de legume rădăcinoase prăjite și orz perlat, Supă De Legume Rădăcinoase Și Orz Cu Slănină, și Pui De Nuci De Pin Herby Cu Orz De Perle Vegetale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de apă și sare la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă în orz. Acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu și fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți orzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
4
Saut bacon în oală mare la foc mediu până la maro și crocant. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați șalotă; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
7
Se adauga legumele cubulete si zaharul; saut 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Zahăr
8
Adăugați orz, suc de lămâie și ierburi; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Orz
Ierburi
9
Se amestecă în slănină; se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Lăsați să stea la temperatura camerei. Acoperiți și puneți-l în cuptor pentru a se încălzi în timp ce puiul se prăjește, adăugând apă cu linguri pentru a se umezi dacă este uscat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
4
Așezați puiul, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti pana se rumeneste pielea, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați unt și ierburi în tigaie; se amestecă pentru a se amesteca. Întoarceți pielea de pui cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Puneți tigaia în cuptor; prăjiți puiul până când este fiert, ungând ocazional cu unt de plante, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
7
Împărțiți pilaful în 4 farfurii; deasupra cu pui. Puneți sucurile de tigaie peste.