Pui cu coajă de caju pe orez cu busuioc-ananas

Pui cu coajă de caju pe orez cu busuioc-ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, albuș de ou, pesmet condimentat cu usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Pui de roșii-busuioc și Pilaf de orez de caju, Caju Crusted Mahi cu ananas ghimbir Raita, și Tilapia cu coajă de caju cu orez sălbatic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați nucile și pesmetul într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile măsoară 2/3 cană.
Se toarnă amestecul de nuci într-un vas superficial.
Periați puiul cu albus de ou; dragă pui în amestec de nuci.
Întindeți ananasul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați puiul peste ananas și coaceți la 450 timp de 14 minute sau până când puiul este gata, întorcându-se după 7 minute.
În timp ce puiul gătește, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Scoateți puiul din vas. Se amestecă orezul, busuiocul și sarea în ananas.