Pui cu ciuperci, Prosciutto și sos de smântână

Puiul cu ciuperci, Prosciutto și sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 404 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $1.43 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, coapse de pui, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 93 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Prosciutto & Fontina cu sos de cremă de ciuperci cu lămâie, Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), și Pui și ciuperci în smântână și sos de vin alb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Stropiți untul într-o farfurie. Condimentează puiul cu sare, piper și 1 lingură de usturoi. Înfășurați coapsele de pui în prosciutto și puneți-le în caserolă.
Presărați ciupercile și usturoiul rămas deasupra puiului.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până când sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră.
Scoateți puiul pe un platou și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Turnați picăturile din caserolă într-o tigaie setată la foc mediu-mic.
Bateți vinul și smântâna și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 până la 7 minute.
Se toarnă peste pui și se servește.