Pui Cu Ceapă De Lămâie În Patru Pași

Pui Cu Ceapă De Lămâie În Patru Pași
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu ceapă de lămâie în patru pași. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui flexibil în 4 pași pentru familie și companie-pui Rustic cu ceapă de lămâie, Ukadiche Modak-Modakam - Vella Kozhukattai-Vinayaka Chavithi s (pas cu pas ), și Pizza integrală de grâu scoateți rulourile {cu un simplu Tutorial pas cu pas} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează puiul cu cimbru uscat și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Puneți făina într-un vas puțin adânc. Lucrând în loturi, dragați puiul în făină și adăugați-l în tigaie; se sotează până se gătește, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe o farfurie și cort cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Adăugați ceapa roșie și cimbrul proaspăt în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se aromează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Combinați vinul, bulionul de pui și sucul de 1 lămâie într-un bol. Întoarceți căldura sub tigaie la înălțime și degresați cu amestecul de bulion, răzuind tigaia cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand lichidul incepe sa se reduca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți de pe foc și amestecați în 1 1/2 linguri unt. Condimentează cu sare și piper. Între timp, puneți spanacul într-un vas sigur pentru microunde și adăugați 3 linguri de apă; acoperiți ușor cu folie de plastic și cuptor cu microunde până la cald și ofilit, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scurgeți și aruncați cu restul de 1/2 lingură de unt, sucul de lămâie rămasă și sare și piper după gust. Aranjați pe un platou și deasupra cu puiul. Puneți sosul deasupra. Pe porție: Calorii: 467; grăsime totală: 19 grame; grăsimi saturate: 6 grame; proteine: 56 grame; carbohidrați totali: 16 grame; zahăr: grame; fibră: 3 grame; Colesterol: 153 miligrame; Sodiu: 282 miligrame fotografie de Charles Masters
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista