Puiul cu aragaz lent și legumele cu ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 481 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Betty Crocker are 36 de fani. Dacă aveți apă, morcovi, sos dulce și acru cumpărat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui și legume-aragaz lent, Pui Pesto cu aragaz lent cu legume, și Pui cu aragaz lent și legume cu găluște.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, combinați puiul și sosul de soia; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați morcovi, castane de apă și suc de ananas rezervat. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Castane De Apă
Morcov
3
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 4 până la 5 ore.
4
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, gătiți orezul în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
5
Între timp, într-un castron mic, combinați sosul dulce-acrișor, amidonul de porumb și rădăcina de ghimbir; se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă în amestecul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Ghimbir
Pui întreg
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați păstăi de mazăre, ceapă și bucăți de ananas; se amestecă ușor pentru a se amesteca. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți încă 20 până la 25 de minute sau până când păstăile de mazăre sunt crocante.