Cordon Bleu de pui este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 394 calorii, 43G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piept de pui jupuit și dezosat, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 4 inci de căldură. Piept de pui fluture făcând o tăietură longitudinală în 1 parte a fiecăruia, tăind prin partea opusă; desfaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3
Gatiti puiul in ulei incins intr-o tigaie mare saut 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste bine si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați puiul pe o foaie de copt și întindeți blaturile cu muștar. Se acoperă cu brânză elvețiană și pancetta. Se fierbe 3 minute sau până când brânza se topește și pancetta este crocantă.