Pui Broccoli Alfredo

Broccoli de pui Alfredo este un lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de jumătăți de piept de pui, praf de usturoi, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Pui Și Broccoli Alfredo, Pui Broccoli Alfredo, și O Tigaie De Pui Broccoli Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare.
Adăugați puiul; gătiți și amestecați la foc mediu-mare 5 minute sau până când nu mai este roz.
Se amestecă sosul și praful de usturoi; gatiti 5 minute.
Între timp, adăugați fettuccine și broccoli în oala mare cu apă clocotită. Gatiti 3 minute; scurgere. Aruncați cu sos chiar înainte de servire. Se condimentează cu piper negru măcinat, dacă se dorește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.