Pui și orez Bombay
Puiul și orezul Bombay este un fel principal fără gluten . Pentru 1,5 dolari per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 577 de calorii , 26 g de proteine și 21 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. 71 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de orez, sare, pudră de curry și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor destul de bun de 56% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum cartofi Bombay , salată Bombay și orez prăjit cu conopidă, orez brun și legume .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o tavă de copt de 23x33 cm, amestecați orezul, fructele, ceapa, zahărul și sarea.
Turnați apă. Aranjați bucățile de pui peste amestecul de orez. Într-un bol mic, amestecați untul, pudra de curry și boiaua de ardei.
Ungeți bucățile de pui cu amestecul de unt. Acoperiți bine tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când sucul de pui iese limpede și orezul este fraged.