Pui în sos Romanesco
Pui în sos Romanesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 3.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 869 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați evoo, suc de portocale, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Broccoli Romanesco cu sos de ierburi verzi, Bloggeri invitați: puiul prăjit Kyra și conopida Romanesco, și Conopidă Romanesco în sos picant de roșii / conopidă în stil Roman.
Instrucțiuni
Char ardeii grași sub un broiler sau peste o flacără de gaz, întorcându-se ocazional.
Așezați ardeii într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Îndepărtați pielea carbonizată și îndepărtați semințele.
Între timp, prăjiți migdalele într-o tigaie sau la cuptor până devin aurii, apoi lăsați să se răcească.
Așezați ardeii copți prăjiți într-un robot de bucătărie împreună cu migdalele, bulionul de pui, pătrunjelul, coaja și sucul de lămâie și portocală, usturoiul, ardeiul chile și ceapa roșie. Radeți Roșia pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie. Aruncați pielea și adăugați pulpa de roșii în robotul de bucătărie. Puree până la neted.
Între timp, încălziți EVOO într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu boia, sare și piper și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Adăugați sherry în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite de jos cu o lingură de lemn. Se amestecă sosul de piper prăjit, se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit, până când puiul este gătit, 10 până la 12 minute.
Transferați puiul în farfurii și lingurați sosul deasupra.