Pufuri De Praz-Slănină
Praz-Bacon bufe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână foietaj, unt, slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Pufuri De Brânză Și Slănină, Pufuri de Cheddar și slănină, și Bacon Pizza Puffs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se prăjește slănina la foc mediu într-o tigaie medie.
Transferați într-un castron cu o lingură cu fante și turnați toate, cu excepția a 1 lingură. bacon grăsime din tigaie.
Adăugați unt, rotiți pentru a se topi și adăugați praz, usturoi, sare și câteva măcinări de piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand prazul este fraged, aproximativ 4 minute.
Se toarnă vin alb și se amestecă slănină. Reduceți focul la minim și gătiți, acoperit, aproximativ 5 minute, sau până când prazul este fraged și vinul este evaporat.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o suprafață de lucru cu făină și cu un sucitor cu făină, rulați foaia de patiserie la o grosime de 1/8 in.
Tăiați patiseria în runde cu un 2-in cu unt și făină. biscuit sau cookie cutter cu margini canelate și aranja runde 1/2 în. în afară pe 2 foi de copt.
Apăsați interiorul fiecărei runde cu degetul pentru a face o depresiune, lăsând un 1/4-in. rim. Poke Centrul de fiecare rundă o dată cu o furculiță și lingură o linguriță scant. de umplere ciuperci pe centre.
Bateți bine oul, smântâna și nucșoara împreună și dați deoparte.
Coaceți produse de patiserie până se rumenesc și încep să pufăie, 8 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și reduceți focul la 35
Cu capătul unei pâlnii mici, loviți cu grijă centrele de produse de patiserie în timp ce lingurați aproximativ 1/2 linguriță. amestec de cremă de ou în partea de sus a pâlniei (pentru a ajuta la ghidarea lichidului) și în patiserie (lingură mai mult dacă patiseria o va accepta fără a se revărsa).
Coaceți produse de patiserie încă 10 până la 15 minute, sau până se rumenesc.