Pufuri De Cacao
Bufe de cacao este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 48 de porții. Această masă de dimineață are 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cacao, nucă de cocos, vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pufuri De Cacao Plăcintă Cu Cremă De Banane, Tort de ciocolata cu pufuri de cacao glazura, și No-Bake Chocolatey Pufuri De Cacao Tort De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron adânc cu mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou într-o spumă groasă. Continuați să bateți, adăugând 1 lingură de zahăr la fiecare 15 secunde până când albii dețin vârfuri foarte rigide, aproximativ 6 minute în total.
Presărați cacao peste albușurile de ou și pliați ușor cu o spatulă flexibilă.
Adăugați nucă de cocos și nuci pecan și pliați în amestec (volumul scade).
Aruncați amestecul în porții de 1 lingură la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt cu unt de 14 pe 17 inci.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 325 până când sunt ferme și uscate la atingere, aproximativ 15 minute. Dacă coaceți mai mult de 1 tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile după 7 sau 8 minute.
Glisați o spatulă largă sub fursecuri și transferați în rafturi pentru a se răci.
Serviți sau păstrați etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.