Pufuri De Afine
Afinele de afine durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de ambalaje wonton, piper jalapeno, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pufuri De Brânză Cremă De Afine, Pufuri de curcan cu sos Cabernet de afine, și Pufuri Ușoare De Patiserie Brie Cu Afine.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați merisoarele, ardeiul jalapeno, zahărul și maioneza. Procesați până se omogenizează. Acesta va fi gustul tău de afine. Puneți deoparte jumătate din acest amestec și turnați restul într-un castron mediu.
Se amestecă crema de brânză în această jumătate până se omogenizează bine.
Așezați câteva ambalaje wonton la un moment dat pe o suprafață curată. Lingurați aproximativ 1 linguriță din amestecul de brânză cremă pe centrul fiecăruia. Strângeți colțurile împreună pentru a forma o formă de triunghi. Dacă nu se lipesc, udați-le cu puțină apă folosind degetul. Puneți deoparte pe o bucată de hârtie cerată în timp ce asamblați pufurile rămase.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu până la mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, puneți cu grijă 5 până la 10 găluște în tigaie. Nu peste mulțimea tigaie. Se prăjește pe fiecare parte până se rumenesc.
Scoateți din uleiul fierbinte folosind clești și așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Serviți pe un platou cu gustul rezervat de afine ca sos de scufundare. Cu cât le mănânci mai repede, cu atât au un gust mai bun.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Marele curte Blanc de Blancs Brut]()
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.