Puful de cartofi cu brânză
Foietajul de cartofi cu brânză ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. Această rețetă are 10 porții. O porție conține 417 calorii , 12 g de proteine și 23 g de grăsimi . Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Un amestec de unt, sare, cartofi și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Cu un scor la cupă de 46% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ quiche cu pastă de foietaj , pătrate din foietaj cu ciocolată și Napoleon - un tort cremos din foietaj .
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare; acoperiți-i cu apă.
Adăugați 1/2 linguriță de sare; gătiți până se înmoaie.
Scurgeți; pasați cartofii până obțineți o pastă fină.
Într-o cratiță mare, gătiți și amestecați untul, brânza, laptele și sarea rămasă până la omogenizare. Încorporați cartofii și ouăle.
Se toarnă într-o tavă de copt unsă cu unt, cu o capacitate de 3 litri.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 40 de minute sau până când se umflă și se rumenește.
Presărați cu chives, dacă doriți.