Profund Ciocolata Gelato
Profund ciocolata Gelato este un fără gluten desert. O porție conține 563 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Ciocolată Profund De Ciocolată, Ce aromă de gelato ai? Nucă de cocos și nucă gelato, și Ciocolată-sandvișuri cu ciocolată și înghețată de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, smântâna și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță de 2 litri, până când zahărul se dizolvă și laptele începe să fiarbă.
Adăugați pudra de cacao și ciocolata și bateți până se omogenizează.
Se toarnă într-o ceașcă de măsurare rezistentă la căldură.
Așezați gălbenușurile de ou și restul de 1/4 cană de zahăr în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul pentru palete și bateți la viteză mare timp de 3 până la 5 minute, până când este galben deschis și foarte gros. Cu mixerul la viteză mică, turnați încet amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de ouă.
Se toarnă amestecul de ouă și ciocolată înapoi în cratița de 2 litri și se gătește la foc mediu-mic, amestecând constant, până se îngroașă. Un termometru cu bomboane va înregistra aproximativ 180 de grade F. Nu lăsați amestecul să fiarbă!
Se toarnă amestecul printr-o sită într-un bol și se amestecă lichiorul de cafea, vanilia și sarea.
Așezați o bucată de folie de plastic direct deasupra cremelor și răciți complet.
Turnați crema în vasul unui producător de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului. Amestecați ciocolata tocată aproximativ, dacă folosiți, și congelați în recipiente acoperite. Lăsați gelato să se dezghețe ușor înainte de servire.