Miere de ciocolată produse de patiserie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 139 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Produse de patiserie Phyllo cu nuci și miere, Produse de patiserie cu migdale și miere cu cremă de portocale, și Swap surpriză - salată de vinetă cu muștar de miere cu produse de patiserie cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați nucile pecan, 1 cană chipsuri de ciocolată, 3/4 cană zahăr și scorțișoară; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
2
Periați fundul unui 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu o parte din untul topit. Desfaceți aluatul phyllo; tăiați stiva într-un 10-1/2-in. x 9-in. dreptunghi. Repetați cu restul phyllo. Aruncați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Linia de jos a tigaie pregătit cu două foi de aluat phyllo (foi se vor suprapune ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Ungeți cu unt. Repetați straturile de 7 ori, periați fiecare cu unt. (Păstrați aluatul acoperit cu folie de plastic și un prosop umed până când este gata de utilizare pentru a preveni uscarea acestuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Se presară cu jumătate din amestecul de nuci.
6
În sus, cu alte cinci straturi de aluat phyllo, din nou periaj cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Presărați amestecul de nuci rămas deasupra.
8
Strat cu restul de aluat phyllo, fiecare periat cu unt, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Stropiți untul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Tăiați tot drumul prin patiserie în 48 de forme de diamant sau pătrate.
11
Coaceți la 325 de ore timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Între timp, combinați sucul de portocale, mierea, sucul de lămâie și zahărul rămas într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Se toarnă peste patiserie imediat ce este scos din cuptor. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Într-o cratiță mică, combinați apa și chipsurile de ciocolată rămase; se amestecă la foc mic până se omogenizează.