Prăjituri de turtă dulce cu glazură regală

Prăjituri de turtă dulce cu glazură regală
Cookie-urile de turtă dulce cu glazură regală ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 232 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, făină, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de turtă dulce cu glazură regală, Bărbați de turtă dulce perfecti cu glazură regală, și Biscuiți cu zahăr cu glazură regală.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, scorțișoara, ienibaharul, cuișoarele și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți untul cu scurtarea și zahărul brun la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați melasa și oul în amestecul de unt și bateți până se omogenizează. La viteză mică, bateți ingredientele uscate până se combină. Răsturnați aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și puneți-l într-un disc. Se da la frigider pana cand este foarte rece si ferm, cel putin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați aluatul în jumătate; lucrați cu o bucată pe rând și păstrați-o pe cealaltă la frigider. Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul gros de 3/8 inch. Freze de prăjituri de 3 inci pentru a descuraja aluatul să nu se lipească. Ștergeți cookie-urile cât mai aproape posibil și transferați-le pe foi de copt. Adunați resturile, bateți-le într-un disc și dați-le la frigider până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 16 minute sau până când marginile se rumenesc ușor; deplasați tigăile din față în spate și de sus în jos la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 10 minute, apoi transferați-le pe rafturi pentru a se răci. Repetați cu aluatul și resturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
8
Într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor cu albușurile până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați apa și bateți până se omogenizează. Decorați fursecurile răcite cu glazura, folosind o pungă de patiserie cu un vârf simplu mic sau folosind o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Sac De PatiserieSac De Patiserie
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista