Prăjituri de pește thailandeze cu sos dulce de ardei iute și gust de castraveți
Torturile de pește thailandeze cu sos dulce de ardei iute și gust de castraveți sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 345 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole, file de pește, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri de pește thailandeze cu sos dulce de ardei iute, Cum se face sos de ardei iute dulce Thailandez, și Prăjituri thailandeze de pui cu sos dulce de ardei iute pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.