Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab. Această rețetă servește 4. O porție conține 619 calorii, 23g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână rucola, maioneză, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma, Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de amestecare, combinați carnea de crab cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați albusul de ou, maioneza, sambalul, arpagicul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Îndoiți ingredientele ușor, dar bine, având grijă să nu zdrobiți carnea de crab. Formați amestecul în 4 chiftele uniforme; ar trebui să fie umede și să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crabmeat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3
Înveliți o tigaie cu ulei vegetal și puneți-o la foc mediu. Prăjiți prăjiturile de crab până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Serviți imediat pe un pat de rucola cu vinetă de roșii cu unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La Rotisor
Căpșuni La Picior
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Când spuma dispare, adăugați șalotul și frunzele de dafin. Gatiti timp de 1 minut pentru a inmuia urechile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați untul rămas și continuați să gătiți până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
7
Adăugați roșiile, sucul de portocale, arpagicul și sherry. Gatiti inca 2 minute doar pentru a descompune rosiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Se amestecă uleiul de măsline, se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se ia de pe foc și se servește cald cu prăjituri de Crab.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.