Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab. Această rețetă servește 4. O porție conține 619 calorii, 23g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână rucola, maioneză, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma, Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol de amestecare, combinați carnea de crab cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Adăugați albusul de ou, maioneza, sambalul, arpagicul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Îndoiți ingredientele ușor, dar bine, având grijă să nu zdrobiți carnea de crab. Formați amestecul în 4 chiftele uniforme; ar trebui să fie umede și să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crabmeat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3
Înveliți o tigaie cu ulei vegetal și puneți-o la foc mediu. Prăjiți prăjiturile de crab până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Serviți imediat pe un pat de rucola cu vinetă de roșii cu unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La Rotisor
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Când spuma dispare, adăugați șalotul și frunzele de dafin. Gatiti timp de 1 minut pentru a inmuia urechile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați untul rămas și continuați să gătiți până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Adăugați roșiile, sucul de portocale, arpagicul și sherry. Gatiti inca 2 minute doar pentru a descompune rosiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Se amestecă uleiul de măsline, se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se ia de pe foc și se servește cald cu prăjituri de Crab.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.