Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions

Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions
Dacă 54 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions ar putea fi un super lactate gratuit și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 40 de porții cu 171 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare de mare, pesmet, tamari și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions, Bas cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions, și Ginger-Hoisin carne de vită și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați un vârf mare de sare de mare și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4
Se scurge și se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță.
5
Transferați cartofii într-un castron mare și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Între timp, puneți somonul pe o foaie de copt cu margini ușor unsă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți aproximativ 15 minute, până când somonul este mediu-rar în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Îndepărtați ușor somonul și adăugați-l în cartofi împreună cu scallions, ouă, usturoi, ghimbir, ceapă, tamari și ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
TamariTamari
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Se amestecă bine, apoi se pliază în firimiturile de pâine. Se condimentează cu sare. Formați amestecul de cartofi în paisprezece plăcinte de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/4 inch de șofrănel sau ulei de floarea soarelui până la sclipire. Lucrând în loturi, prăjiți prăjiturile cu cartofi la foc moderat ridicat până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Transferați pe o foaie mare de copt. Repetați cu prăjiturile de cartofi rămase, adăugând mai mult ulei și reglând căldura după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Coaceți prăjiturile cu somon timp de aproximativ 15 minute, până când sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se servește cu sosul de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții40
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista