Prăjituri Cu Piure De Cartofi În Stil Sud-Vestic
Prăjiturile cu piure de cartofi în stil sud-vest ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 172 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, panko, porumb cu miez întreg și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Piure De Cartofi, Prăjituri Cu Piure De Cartofi, și Prăjituri Cu Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când sunt fragede; se scurge bine. Se răcește la temperatura camerei în colander.
Așezați cartofii într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de făină, sare și usturoi; se pasează cu o furculiță sau cu un tocător de cartofi până se omogenizează. Acoperiți și răciți 20 de minute.
Combinați brânza, porumbul și jalapeos.
Așezați 1/2 cană de făină într-un vas puțin adânc.
Împărțiți amestecul de cartofi în 16 porții egale. Aplatizați fiecare porție într-un tort rotund de 2 inci. Lucrul cu un patty de cartofi la un moment dat, top cu aproximativ 1 1/2 linguri amestec de brânză. Se acoperă cu 1 tort de cartofi; apăsați ușor pentru a sigila marginile. Dragați cu grijă în 1/2 cană de făină, îndepărtând excesul.
Așezați tortul de cartofi pe o farfurie. Repetați procedura cu chiftelele de cartofi rămase, amestecul de brânză și făina pentru a forma 8 prăjituri de cartofi.
Așezați albușurile într-un vas puțin adânc.
Puneți panko într-un alt vas superficial. Lucrând cu un tort de cartofi la un moment dat, înmuiați tortul de cartofi în albușuri de ou, permițând scurgerea excesului de albuș de ou. Înveliți tortul de cartofi complet cu panko, apăsând ușor pentru a adera. Pune deoparte. Repetați procedura cu prăjiturile de cartofi rămase, albușurile de ou și panko.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați untul în tigaie, învârtindu-se până se topește untul.
Adăugați prăjituri de cartofi în tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți 3 minute. Întoarceți cu grijă prăjiturile; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste.