Prăjitură cu ovăz și merișoare pentru micul dejun
Rețeta de prăjitură cu ovăz și merișoare pentru micul dejun poate fi preparată în aproximativ o oră . Această rețetă are 12 porții. O porție conține 430 de calorii , 14 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este potrivită ca fel principal. Vă este oferită de Taste of Home. Este perfectă pentru Crăciun . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, albușuri de ou, scorțișoară măcinată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 50% . Acest scor este bun. Încercați fursecuri gumate cu ovăz , merișoare și ghimbir cu alune prăjite și fursecuri cu ovăz și merișoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt bol, bateți albușurile de ou, laptele, uleiul și vanilia. Încorporați în amestecul de ovăz doar până se umezește.
Așezați într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm, unsă cu spray de gătit.
Coaceți la 175°C timp de 50-55 de minute sau până când ovăzul este fraged și lichidul este absorbit.
Se servește în boluri cu lapte, dacă se dorește.