Prăjirea de fazani
Prăjirea cu fazani durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 558 de calorii , 26 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 2,57 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați orez, ulei de canolan, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingură de 61% . Rețete similare includ Karela Fry/Bittergourd Fry , Asian Shrimp Fry și Asian Vegetable Stir Fry with Ground Beef .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sosul de soia, ghimbirul și bulionul până se omogenizează.
Adăugați apă; puse deoparte. Într-o tigaie sau wok, se prăjește fazanul în 1 lingură de ulei timp de 3-4 minute sau până când nu mai devine roz.
Scoateți și păstrați la cald.
Adăugați uleiul rămas în tigaie. Se prăjește broccoli și morcovi timp de 2 minute.
Adăugați țelina, ceapa și mazărea; se prăjește până când legumele devin crocante și fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă amestecul de sos de soia și se adaugă în tigaie; aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute. Întoarceți carnea în tigaie și încălziți-o.