Potpie de vită și legume cu biscuiți Cheddar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Dacă aveți ulei de canolan, rozmarin, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Potpie de vită și legume cu biscuiți Cheddar, Potpie de vită cu biscuiți, și Potpie de vită și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 și poziționați un suport în treimea superioară. Aliniați fundul cuptorului cu folie pentru a prinde orice picături.
Într-o oală mare, topiți 4 linguri de unt în ulei.
Adăugați ceapa, morcovii și păstârnacul; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când legumele se înmoaie și se rumenesc ușor, 8 minute.
Adăugați carnea de vită, cimbru și rozmarin și gătiți la foc moderat, rupând carnea cu o lingură, până când nu rămâne nicio urmă de roz și niciun lichid s-a evaporat, 10 minute. Se amestecă 1/4 cană de făină și se gătește 2 minute. Se amestecă 3 căni de lapte și stocul și se fierbe până se îngroașă, 5 minute. Se amestecă mazărea și se condimentează cu sare și piper.
Transferați amestecul în două vase de copt de 9 pe 13 inci.
Puneți restul de 4 căni de făină într-un bol mare.
Tăiați restul de 1 1/2 bețișoare de unt până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați cheddar. Se amestecă restul de 2 1/3 căni de lapte până se formează un aluat neted. Folosind o lingură de 2 linguri, aranjați 18 movile de aluat de biscuiți pe umplutura din fiecare vas de copt.
Coaceți ambele potpies pe raftul superior al cuptorului timp de 40 de minute, până când umplutura clocotește și biscuiții sunt fierți. Porniți broilerul și fierbeți timp de 1 minut sau până când biscuiții sunt aurii.
Lăsați potpii să se odihnească 10 minute înainte de servire.