Posol

Posol
Posole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 135 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pene de tei, ardei iute Mexicani noi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Posol, Posol, și Posol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați hominy într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 4 inci deasupra hominy; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scurgere. Întoarceți hominy la pan. Acoperiți cu apă la 4 inci deasupra hominy; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional; scurgere. Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adauga ceapa; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați oregano, sare, usturoi și frunze de dafin; saut 1 minut. Întoarceți hominy la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
HominyHominy
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 3 căni de apă și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Adăugați ardei iute; se fierbe 30 de minute, amestecând ocazional. Aruncați ardeii iute și frunza de dafin. Polonic aproximativ 1 1/2 cani posole în fiecare din 8 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
9
Ornează fiecare porție cu 1/4 cană de varză, aproximativ 2 lingurițe de coriandru, aproximativ 2 lingurițe de ridichi, aproximativ 2 lingurițe de ceapă verde și 1 pană de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Pană De VarPană De Var
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista