Porumbul Mexican la grătar al bucătarului Rocco Dispirito

Rețeta de porumb Mexican la grătar a bucătarului Rocco Dispirito este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 102 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, maioneză, porumb în coji și alte câteva ingrediente, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Coaste de grătar ale bucătarului Rocco Dispirito, Caserola crocantă de Tunan și mazăre verde (Rocco Dispirito), și Rocco Dispirito ' s Peach And Blueberry Cobbler cu ghimbir și C pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Trandafir Spumant, Riesling
Mexican în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Pinot Noir, Sparkling rossimbroul și Riesling. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.