Porumb Picant La Grătar
Porumbul picant la grătar necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 124 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb urechi, amestec de condimente taco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pudră Picantă De Porumb La Grătar, Porumb la grătar cu unt Miso picant, și Porumb la grătar cu maioneză picantă de var.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă untul și amestecul de condimente taco. Trageți cu grijă coaja din fiecare spic de porumb; îndepărtați mătasea.
Întindeți amestecul de unt peste porumb. Trageți cojile înapoi peste urechi; legați cojile în siguranță cu o bucată subțire de coajă sau sfoară.
Grill porumb descoperit 4 la 6 inci de la foc mediu 20 la 30 de minute, de cotitură frecvent, pana cand se inmoaie.