Porumb La Grătar Cu Miere-Chipotle

Miere-Chipotle porumb la gratar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de sare, cățel de usturoi, urechi de porumb în coji și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb La Grătar Cu Miere-Chipotle, Porumb La Grătar Cu Miere-Chipotle, și Bărbații adevărați gătesc: porumb la grătar cu unt de tei cu miere Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar de cărbune sau gaz la foc mediu (puteți ține mâna de la 1 la 2 inch. deasupra grătarului de gătit doar 3 până la 4 secunde).
Combinați ardei iute, unt, miere, usturoi și sare într-un blender și învârtiți până se omogenizează.
Puneți porumbul neacoperit pe grătar și gătiți, întorcându-vă ocazional, 15 minute. Cojile se vor înnegri.
Transferați pe o suprafață de lucru, îndepărtați cojile, periați urechile generos cu amestec de unt și întoarceți urechile la grătar. Grătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Se servește cald, cu untul rămas.