Porumb Caramel

Porumb Caramel
Porumbul Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 323 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, sare kosher, arahide prăjite cu miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie ușor unsă cu unt. Într-o cratiță medie, combinați zahărul, siropul de porumb și apa și aduceți la fierbere. Spălați partea laterală a cratiței cu o perie de patiserie umedă. Gatiti siropul la foc moderat fara a amesteca, pana se formeaza o culoare medie de caramel chihlimbar, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă untul și sarea până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați floricelele și alunele și amestecați cu grijă pentru a acoperi toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
4
Se toarnă porumbul caramel pe foaia unsă cu unt și se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Stropiți deasupra orice caramel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Lăsați să se răcească 30 de minute, apoi rupeți porumbul caramel în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista