Portocale feliate și ceapă roșie

Portocale feliate și ceapă roșie
Felii de portocale și ceapă roșie este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 115 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, oțet de vin, portocale navale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Felii de portocale și pere cu zahăr de menta, Sfeclă Feliată Subțire Cu Portocale De Sânge Și Năsturel, și Portocale feliate cu sirop de flori de portocale și alune confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șase ingrediente într-un castron mic și amestecați cu un bici. Cojiți și feliați portocalele navale. Cojiți și feliați subțire 1 ceapă roșie mică. Aranjați feliile de portocale uniform pe 4 farfurii de salată; acoperiți uniform cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Stropiți cu amestec de oțet de vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista