Portobellos umplute cu porumb și ciuperci

Portobellos umplute cu porumb și ciuperci
Portobellos umplute cu porumb și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 204 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,56 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de porumb, ciuperci, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 33%. Încercați Portobellos umplute cu porumb și ciuperci, Porumb cremos și ciuperci umplute cu Chorizo, și Ciuperci Portobello Triple cu brânză și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 cană de ulei, usturoi, oțet, 3 lingurițe de cimbru și 2 lingurițe de oregano într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Transferați 1/3 cană ulei de usturoi - plante într-un castron mic; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați și tăiați subțire tulpinile portobello; pus deoparte.
4
Periați ambele părți ale capacelor portobello cu uleiul de usturoi rămas; așezați capacele, cu partea rotunjită în jos, pe o foaie mare de copt cu margini. Preîncălziți broilerul. Fierbeți capacele portobello până se înmoaie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
5
Scoateți din broiler. Rotiți capacele rotunjite în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ciuperci asortate și Portobello tulpini; saut 5 minute. Se amestecă 1/3 cană de ulei de usturoi-plante medicinale; saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Se adauga porumbul; saut pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
9
Adăugați smântână; se fierbe până aproape absorbit, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți amestecul între capacele portobello, îngrămădind în centru. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
CremăCremă
10
Preîncălziți broilerul. Se fierbe portobellos până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
11
Se presară cu 2 lingurițe fiecare cimbru și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CimbruCimbru
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista