Popcorn Caramel
Popcornul de Caramel este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 18 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, extract de vanillan, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, Popcorn Caramel, și Popcorn Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Înveliți o tigaie mare cu jeleu cu spray de gătit.
Combinați zahărul, siropul de porumb, untul și melasa într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti 5 minute, amestecand o data.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Așezați floricele într-un castron mare; se toarnă amestecul de zahăr peste floricele într-un flux constant, amestecând pentru a acoperi.
Răspândiți amestecul de popcorn în tigaia pregătită.
Coaceți la 250 timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Scoateți din cuptor; se amestecă pentru a rupe orice aglomerări mari. Se răcește 15 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Notă: a se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Popcorn în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Markus Huber spumante rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.